En smartare marknadsplats

Byggstart är en tjänst som på ett smartare sätt förbinder dig med rätt proffs för byggnad og renovering. Här kan du lära dig mer om hur tjänsten fungerar.

Så her fungerar Byggstart. Beskriv ditt projekt, kontakta rätt professionella och ta med erbjudanden.

01

Beskriv ditt projekt

Börja med att registrera ditt projekt. Vi kommer sedan att kontakta dig för en kort genomgång av projektet via telefon. Detta för att säkerställa att all nödvändig information finns på plats för att kunna hitta rätt företag för projektet. Byggstart är tillgängliga för dig under hela processen via telefon och e-post.

02

Matcha med de bästa

Vi tittar på erfarenheter, referenser, priser, företags ekonomi, godkännanden och kapacitet att hitta de mest lämpliga företagen för ditt projekt. Vi begär relevanta kandidater och du matchas med de företag som är intresserade av projektet. Du kommer att få information om dessa och de kommer att kontakta dig direkt för att ordna inspektioner.

03

Få erbjudanden

Du gör undersökningar, får oförbindande pristilbud och väljer det bästa företaget för ditt projekt. Du får alltid offert direkt från företagen.

Kvalitetssäkring. Byggstart kvalitetssäkrar alla proffs.

Byggstart utför en granskning av referenser, priser, företags ekonomi och godkännanden. Dessutom genomförs en intervju med företagsledningen.

Kundomdömen. Pågående utvärdering ger extra säkerhet.

Byggstart utvärderar kontinuerligt alla proffs som utför projekt via plattformen. De som inte uppfyller våra strikta krav tas bort av tjänsten.

Kom igång

Hitta solida proffs för bygg och renovering. Få flera olika offert på ditt byggprojekt.