En smartare marknadsplats

Byggstart är en tjänst som på ett smart sätt matchar dig med lämpliga aktörer inom konstruktion, om- och tillbyggnad, samt renovering. Här lär du dig mer om hur tjänsten fungerar.

Så her fungerar Byggstart. Beskriv ditt projekt, kom i kontakt med pålitliga proffs och få anbud på uppdraget.

01

Beskriv ditt projekt

Börja med att registrera ditt projekt. Vi kommer sedan att kontakta dig för en kort genomgång av projektet via telefon. Detta för att säkerställa att all nödvändig information finns på plats för att kunna hitta lämpliga aktörer för projektet. Byggstart är tillgängliga för dig under hela processen via telefon och e-post.

02

Matchning med de bästa

Genom tjänsten matchas du med kvalitetssäkrade aktörer som är intresserade av just ditt projekt. Du får information om de aktuella företagen, vilka därefter tar direktkontakt med dig för att planera in ett platsbesök.

03

Få oförpliktande anbud

Efter platsbesök får du ta emot flera oförpliktande anbud. Efter jämförelse väljer du rätt aktör för ditt projekt. Anbuden får du direkt från de offererande företagen.

Kvalitetssäkring. Byggstart kvalitetssäkrar alla aktörer.

Byggstart granskar företagens referenser och priser, samt dess ekonomi och certifieringar. Dessutom genomförs en intervju med företagsledningen.

Kundomdömen. Löpande utvärdering ger extra trygghet.

Byggstart utvärderar alla aktörer som utför projekt via plattformen kontinuerligt. De som inte uppfyller våra strikta krav tas bort från tjänsten.

Kom igång

Hitta pålitliga proffs för bygg och renovering. Få flera olika offert på ditt byggprojekt.